slider logo 2

De adviseur

 

Wie is vanderMeulen Belastingadviseur?

 

Jorien van der Meulen is in 1987 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Leiden en heeft na een aantal leerzame jaren bij de ABN AMRO bank haar fiscaal recht aantekening behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Na de postdoctorale opleiding tot belastingadviseur bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, is de stap naar een eigen adviespraktijk snel gezet.

Met de leergang Fiscaal Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, en de Register Estate Plannersopleiding wordt het kenniscurriculum uitgebreid.

Het volgen van vaktechnische cursussen en nascholing wordt door Jorien van der Meulen niet als plicht, maar als bijzonder plezierige leerzame en inspirerende dagen beschouwd; In de afgelopen jaren is naast diverse actualiseringsdagen en verdiepingsdagen op breed fiscaal juridisch gebied, vooral ingezet op fiscaal familierecht. 

Opererend in netwerken en middels regelmatig vaktechnische bijeenkomsten met andere professionals, waaronder naast fiscalisten ook gespecialiseerde advocaten, notarissen en accountants, wordt het niveau van de vakkennis en de actualiteit actief bijgehouden.

Met ingang van 2019 wordt kantoorruimte, vakkennis en -ervaring in Amstelveen gedeeld met Hagemeijer &Tissen Belastingadviseurs en Tax-Sense. De voordelen van uitstekende vaktechnische collega’s gecombineerd met een hele goede sfeer.

 

Maak je website met Websitemachine.nl